Black Body

Kerkstraat 173
1017 GH Amsterdam
welcome@blackbody.nl

Fetish wear for men

Black Body is gevestigd in het voormalige postkantoor aan de Kerkstraat 173, vlakbij de Nieuwe Spiegelstraat. De zaak bestaat sinds 1995 en is gespecialiseerd in rubber fetishkleding voor mannen. De unieke, grotendeels zelfontworpen rubbercollectie is mede dankzij internet wereldwijd bekend en het merk Black Body heeft op dit gebied een goede naam opgebouwd.

‘Fetish wear for men’ is wat Black Body – letterlijk – aan de man brengt. In goed Nederlands: spannende kleding voor mannen. Tegenwoordig biedt de winkel ook plaats aan andere merken, zoals: Andrew Christian, Barcode Berlin, Mister B. en Malicious by Brigitte More, die in 2012 de European Fetish Design Award heeft gewonnen. 

Black Body heeft onlangs een nieuw merk verwelkomd. Het gaat om het jonge en veelbelovende Spaanse fetishmerk Boxer Barcelona. De collectie bestaat voornamelijk uit spannende sportkleding zoals shorts, shirts, jocks en jacks.

De winkel in de Kerkstraat is bijzonder licht en open. Als je in de etalage kijkt, zie je het eerste deel van winkel met underwear, sports- en swimwear. Ga je naar binnen, dan kom je vervolgens de rubber en leren kleding tegen. Hoe verder je loopt, hoe hoger het fetishgehalte wordt.

Door de winkel op deze manier in te delen, is hij zeer toegankelijk en uitnodigend geworden. Je loopt er gemakkelijk binnen voor een spannend broekje, een strak rubber shirt of een lekker speeltje. Ook voor een goed advies over leren chaps, een op maat gemaakte rubber suit en handige accessoires kun je bij Black Body goed terecht.

De combinatie van alle verschillende soorten outfits en bekende fetishmerken, plus de vriendelijke en vakkundige hulp, maakt dat Black Body in de Kerkstraat de juiste winkel is als je op zoek bent naar fetish wear for men. 

Openingstijden; Maandag t/m zaterdag 11.00-19.00 uur
Zondag 13.00-18.00 uur
Internetwinkel; 24 uur 

www.blackbody.nl/bbonline