Piano Services

Piano Services

Tweede Weteringdwarsstraat 33b
1017 SR  Amsterdam
Tel 020 6201696
info@pianoservices.nl

Bart Boogaard Piano Services is als enige in Nederland gespecialiseerd in Mason and Hamlin en Sauter design piano’s en vleugels. Tevens zijn er kunst tentoonstellingen die 4 keer per jaar wisselen.

Mason and  Hamlin vleugels worden in Amerika grotendeels met de hand gebouwd. Het zijn super moderne  instrumenten, maar op een oude leest geschoeid, het bedrijf bestaat al vanaf 1865. De vleugels zijn voorzien van een WNG mechaniek, het enige  vleugel mechaniek wat geheel uit kunststof [o.a. carbon] bestaat.

Bijzonder fraai zijn ook de design piano’s van Sauter die zijn ontworpen door de Duitse interieurontwerper Peter Maly. De Sauter piano’s en vleugels worden met de hand gebouwd in Duitsland en onderscheiden zich niet alleen door hun bijzondere uiterlijk en afwerking maar ook door de prachtige klank, de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen, de duurzaamheid en de prettige aanslag.

Bart Boogaard adviseert u niet alleen bij de aanschaf van de piano of vleugel die bij u past maar ondersteunt u ook bij het onderhoud en het stemmen van uw instrument.

Openingstijden:
Woensdag  t / m vrijdag van 13.00 – 18.00
Zaterdag van 11.00 tot 17.00 

En altijd op afspraak